Besplatna projekcija epizoda serije ‘Mladi papa’ u sklopu masterclassa Tonya Grisonija

Program Industrije u subotu donosi posebnu atrakciju – Masterclass predavanje Tonyja Grisonija, jednog od scenarista HBO-ovo popularne serije Mladi papa, čije ćemo dvije prve epizode prikazati prije samog predavanja, u 13 sati. Masterclass počinje u 15 sati, a ulaz u dvoranu F22 – Nova akademijska scena u Frankopanskoj 22 besplatan je za sve zainteresirane!

Režiju ove super uspješne serije potpisuje Paolo Sorrentino, autor Oscarom, Zlatnim globusom, BAFTA-om i EFA-om ovjenčane Velike ljepote, a u glavnim ulogama nastupaju Jude Law i Diane Keaton.

Grisonija pamtimo i kao koscenarista nekolicine filmova slavnoga montipajtonovca Terryja Gilliama, među kojima je i kultni Strah i prezir u Las Vegasu.

Doba u kojem živimo zlatno je doba televizije, a televizijska revolucija koja je uzela maha početkom 2000.-ih u Americi i Europi ni približno ne jenjava zbog čega će Toni Grisoni s nama podijeliti iskustva iz više od 25 godina duge karijere, s posebnim naglaskom na pisanje scenarija za televiziju.