Postani selektor/ica filmova 15. Zagreb Film Festivala

Četvrtu godinu za redom na Zagreb Film Festivalu održat će se program PLUS namijenjen srednjoškolcima. U programu svake godine prikazujemo 5 filmova koji se natječu za nagradu mladog žirija, a filmove koji će biti prikazani u programu ove godine ponovno će birati selekcijski žiri.

Pozivamo sve učenike i učenice srednjih škola da se prijave za selekcijski žiri te provedu početak ljetnih praznika u kinu Europa birajući filmove koje će njihovi vršnjaci imati prilike vidjeti u programu PLUS na 15. Zagreb Film Festivalu.

Za sudjelovanje potrebno je zadovoljiti 4 uvjeta:

  • biti zaljubljenik u film
  • biti učenik/ca srednje škole
  • poznavati engleski jezik (filmove prikazujemo s engleskim podnaslovima)
  • biti prisutan/na na svih 10 filmskih projekcija koje će se održavati od ponedjeljka 26. lipnja do petka 30. lipnja u kinu Europa od 11 do 15 sati. 

 

Kako sudjelovati?

Pošalji nam motivacijsko pismo ili video u kojem ćeš predstaviti sebe i posljednji film koji si gledao/la i zašto ti se svidio. Prijavnicu nam pošalji na e-mail plus@zagrebfilmfestival.com zaključno s 18. lipnja. U prijavi nam obavezno napiši: ime i prezime, razred i školu koji pohađaš, broj mobitela i kontakt roditelja.

10 odabranih polaznika bit će obaviješteno o odabiru najkasnije do 20. lipnja, a svima su osigurana osvježenja i kokice tijekom selekcijskog procesa, kao i akreditacija za Zagreb Film Festival.

Za više informacija obratite se na e-mail: katarina@zagrebfilmfestival.com