Postani član/ica žirija programa PLUS na 16. ZFF-u!

Zagreb Film Festival poziva te da se prijaviš na natječaj i postaneš član/ica peteročlanog žirija programa PLUS namijenjenog srednjoškolcima. Sudjeluj u jedinstvenom filmskom događanju i neka tvoje mišljenje odluči o pobjedniku!

Program PLUS namijenjen mladoj publici ove godine održava se peti put na Zagreb Film Festivalu. PLUS je natjecateljski program, a o najboljem filmu u programu odlučit će mladi žiri sastavljen od 5 učenika/ica srednjih škola. Filmovi programa PLUS bit će prikazivani od ponedjeljka do petka u 16:00 sati, za vrijeme trajanja festivala u kinu Europa. Članovi/ice žirija pogledat će sve filmove u programu te će u petak poslije zadnje projekcije odlučiti o filmu pobjedniku koji osvaja nagradu u iznosu od 500 EUR. Filmove koje ove godine prikazujemo u sklopu programa odabrao je selekcijski žiri sastavljen od učenika i učenica srednjih škola tijekom ljetnih praznika.

Pozivamo sve zainteresirane u dobi od 15 do 19 godina koji žele biti dio peteročlanog žirija natjecateljskog programa za mladu publiku – PLUS, da se prijave na natječaj. Potrebno je poslati motivacijsko pismo (max 1800 znakova) i popis 10 omiljenih filmova e-mailom na: plus@zagrebfilmfestival.com. U prijavi je potrebno napisati kontakt roditelja ili staratelja (ime i prezime, telefon i e-mail) te navesti koju školu pohađate. Prijave traju do 12. listopada, a odluku o odabranim članovima žirija objavit ćemo do 15. listopada.

Kontakt osoba:

Katarina Crnčić

Kino Europa

katarina@zagrebfilmfestival.com

Mobitel: 098/9739464