Postani selektor/ica filmova 16. ZFF-a!

Petu godinu za redom na Zagreb Film Festivalu održat će se program PLUS namijenjen srednjoškolcima. U programu svake godine prikazujemo 5 filmova koji se natječu za nagradu mladog žirija, a filmove koji će biti prikazani u programu ove godine ponovno će birati selekcijski žiri.

Pozivamo sve učenike i učenice srednjih škola da se prijave za selekcijski žiri te provedu početak ljetnih praznika u kinu Europa birajući filmove koje će njihovi vršnjaci imati prilike vidjeti u programu PLUS na 16. Zagreb Film Festivalu.

 

Za sudjelovanje potrebno je zadovoljiti 4 uvjeta:

  • biti zaljubljenik u film
  • biti učenik/ca srednje škole
  • poznavati engleski jezik (filmove prikazujemo s engleskim podnaslovima)
  • biti prisutan/a na svim projekcijama filmova koje će se održati između 18. i 28. lipnja u kinu Europa od 11 do 15 sati (detaljan raspored bit će dostupan početkom lipnja)

Kako sudjelovati?

Pošalji nam motivacijsko pismo ili video u kojem ćeš predstaviti sebe i posljednji film koji si gledao/la i zašto ti se svidio. Prijavnicu nam pošalji na e-mail plus@zagrebfilmfestival.com zaključno s 10. lipnja. U prijavi nam obavezno napiši: ime i prezime, razred i školu koji pohadaš, broj mobitela i kontakt roditelja.

10 odabranih članova/ica bit će obaviješteno o odabiru najkasnije do 15. lipnja, a svima su osigurana osvježenja i kokice tijekom selekcijskog procesa i akreditacija za Zagreb Film Festival.

Za više informacija obratite se na katarina@zagrebfilmfestival.com