4. KinoKino traži članove i članice dječjeg žirija!

Prijavi se za KinoKino žiri i neka tvoje mišljenje odluči o pobjedniku ovog jedinstvenog filmskog događanja! Članovi i članice žirija birat će najbolji dugometražni film.

Četvrto izdanje ZFF-ova mlađeg brata KinoKino – Međunarodnog filmskog festivala za djecu održat će se u veljači 2019. O najboljim dugometražnim igranim filmovima odlučivat će profesionalni i dječji žiri. U potrazi smo za 5 učenika/ica šestih, sedmih i osmih razreda osnovnih škola koji žele biti dio žirija i u mogućnosti su sudjelovati u svim aktivnostima za vrijeme trajanja festivala od 20. do 24. veljače 2019. u kinu Europa (Varšavska 3, Zagreb).

Članovi/ice žirija imat će zadatak pogledati sve filmove u natjecateljskom program dugometražnih filmova te će u subotu 23.2. odlučiti o pobjedničkom filmu koji osvajaja nagradu dječjeg žirija KinoKino Festivala. Članovi i članice dječjeg žirija tijekom trajanja festivala imat će osiguran obrok u kinu Europa te ukoliko je potrebno ispričnicu za izostanak s nastave.

Pozivamo sve zainteresirane osnovnoškolce u dobi od 12 do 15 godina koji žele biti dio žirija KinoKino Festivala da se prijave na natječaj. Potrebno je poslati kratko motivacijsko pismo i listu 10 najdražih filmova s kratkim obrazloženjem na: katarina@kinokino.hr. U prijavi je potrebno napisati kontakt roditelja ili staratelja (ime i prezime, telefon i e-mail) te navesti koju školu pohađate. Prijave traju do 30. siječnja, a potom ćemo prijavljene koji su ušli u uži krug pozvati u kino Europa na upoznavanje i kratak razgovor 2. veljače, Poslije kratkog druženja uz razgovor odlučit ćemo tko je primljen u žiri te ćemo u ponedjeljak, 4. veljače, objaviti članove i članice žirija.