Volontiraj na ZFF-u!

Pozivamo te da se pridružiš organizaciji i provedbi filmskog festivala! Volonterke i volonteri naši su važni suradnici koji omogućavaju da Zagreb Film Festival doživi još jedno izdanje u svom punom sjaju. Ako želiš ući u svijet filma, ovo je tvoja prilika! Prijave su otvorene od 4. do 20. listopada na online obrascu.

Kao volonteru, nudimo ti priliku stjecanja praktičnog iskustva i uvida u događanja iza kulisa jednog festivala, a usput besplatno gledaš odlične filmove, dobro se zabavljaš i upoznaješ nove ljude. Sektori u kojima možeš volontirati su: upravljanje kino dvoranama, ured za odnose s javnošću, ured za akreditiranje, ured za goste, volontiranje u sektoru programa Industry i razno.

Svim našim vrijednim volonterima nudimo i mogućnost putovanja te volontiranja na najboljim filmskim festivalima iz regije! Mreža festivala Jadranske regije osigurava volonterima koji su željni novih iskustava mogućnost rada i na Sarajevo Film Festivalu (BiH), Festivalu autorskog filma (Srbija), Ljubljanskom filmskom festivalu LIFFE (Slovenija) i Filmskom festivalu Herceg Novi (Crna Gora). Ako želiš volontirati na nekom od navedenih festivala, u online prijavnici obilježi predviđeno polje.

Svi volonteri koji budu odabrani u sektor vođenja kinodvorana obavezni su prisustvovati edukaciji o pristupu i komunikaciji s osobama s oštećenjem vida. Edukacija je besplatna i traje oko sat vremena, a termin održavanja bit će prilagođen volonterima.

Rezultati prijava za volontiranje na 22. ZFF-u bit će objavljeni 24. listopada. Stoga požuri, mi te čekamo!

Za sva pitanja, slobodno nam se javi na volonteri@zff.hr.

U slučaju da imate problema s prijavom preko obrasca, prijavite se direktno na volonteri@zff.hr.

Prijavnica za volontiranje