Kreativna Europa MEDIA – kako se prijaviti na pozive za razvoj?

5/11 | UTO | 15:00 – 17:00 | Scenoteka

izlaganje

otvoreno za javnost, uz registraciju 

jezik: engleski

U suorganizaciji s DKE – Uredom MEDIA Hrvatske održat će se izlaganje Kreativna Europa MEDIA – kako se prijaviti na pozive za razvoj? U sklopu događanja, voditeljica DKE – Ureda MEDIA HR Martina Petrović registriranim će sudionicima pružiti sveobuhvatne informacije i smjernice o mogućnostima financiranja poziva za razvoj (korazvoj, mini-slate/slate, TV & online) Potprograma MEDIA. Fokus će pritom biti na procesu podnošenja prijavnica, detaljima smjernica i uobičajenim zamkama za prijavitelje iz zemalja niskog AV kapaciteta.

Cilj izlaganja je prisutne upoznati s internetskim portalom za pozive, olakšati praktično razumijevanje procesa prijave te omogućiti sudionicima navigaciju kroz funkcionalnosti online portala za prijave projekata, razmjenu uvida i rješavanje uobičajenih problema tijekom procesa prijava.

Izlaganje će se održati na engleskom jeziku.

Ulaz je slobodan uz prethodnu registraciju putem sljedećeg linka.

Martina Petrović

Martina Petrović posjeduje diplomu iz međunarodnih odnosa i psihologije. Većinu radnog iskustva stekla je u Upravi za međunarodnu kulturnu suradnju pri Ministarstvu kulture. Aktivno sudjeluje u osnivanju HAVC-a, gdje je kasnije imenovana voditeljicom MEDIA deska Hrvatske. Na temelju uspješnih rezultata, HRUP joj dodjeljuje prvu Nagradu Albert Kapović 2010. godine. Kao voditeljica DKE – Ureda MEDIA HR aktivno sudjeluje u organizaciji inovativnih i kreativnih radionica – instrumenata naobrazbe, informiranja i umrežavanja europskih filmskih profesionalaca.