12.-20.11.2016.

Press

Ured za odnose s javnošću Zagreb Film Festivala

Petra Hofbauer, voditeljica ureda
petra@zagrebfilmfestival.com, +385 (0)91 517 4220

Jelena Ostojić, voditeljica press službe
press@zagrebfilmfestival.com, +385 (0)91 790 0585

Ured za odnose s javnošću i press služba Zagreb Film Festivala zaduženi su za sva pitanja novinara i medija u vezi s festivalom i pojedinim programima te za distribuciju press materijala (tekstovi, fotografije, isječci iz filmova). Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite!

Press centar tijekom festivala nalazi se u kinu Europa od nedjelje 19. listopada do nedjelje 26. listopada 2014.

U Press centru moguće je dobiti sve potrebne informacije o svim programima festivala, press materijale, podići novinarske akreditacije te obaviti unaprijed dogovorene intervjue.

Akreditirani novinari u Press centru mogu koristiti internet, telefon, fax te dio filmova iz programa pogledati u video-baru. Filmovi u video baru nemaju hrvatske titlove. Za pregledavanje filmova potrebno je predbilježiti se za termin na pultu u Press centru.

Akreditacije

Zahtjev za akreditiranje nalazit će se na web stranici festivala u press rubrici od 22. rujna do 10. listopada 2014. Press služba odobrava akreditacije i šalje obavijest o prihvaćanju ili odbijanju prijavnice.

Napomena: Prijava za akreditiranje ne garantira odobrenje akreditacije!

Akreditacije se podižu od prvog dana festivala, 19. listopada u Press centru. Pratećoj tehničkoj ekipi (snimatelji, tonci, organizatori...) ne izdaju se akreditacije. Tehnička ekipa u pratnji novinara/reportera ima pristup na sva mjesta kao i novinar/reporter u pratnji osoblja press službe festivala.

Press služba zadržava pravo povlačenja akreditacije u slučaju zloupotrebe. Za sva dodatna pitanja obratite se press službi.