Dobitnik Nagrade publike KinoKino festivala ‘Moje neobično ljeto s Tess’ u kinima!

Dok se kalendarsko ljeto bliži kraju na filmska platna ljeto tek stiže! Premijerno prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Berlinu film Moje neobično ljeto s Tess 19.9. stiže u kina! U ritmu salse ovaj film povest će vas na plažu gdje ćete zajedno sa Samom i Tess doživjeti nezaboravnu avanturu punu nesvakidašnjih zgoda.

Nagrađen Nagradom publike na ovogodišnjem KinoKinu u kinu Europa ovaj film donosi priču o dječaku Samu koji provodi ljetne praznike s roditeljima te trenira ‘samoću’. Upoznaje odvažnu Tess koja mu u potpunosti mijenja pogled na svijet i koja mu pokazuje da mora uživati u sadašnjosti i manje brinuti oko onoga što će tek uslijediti. Upoznajući jedan drugoga, Tess i Sam mnogo uče i sami o sebi te stvaraju uspomene koje će čuvati čitav život.

Radnja filma odvija se na otoku u vrijeme ljetnih ferija te iako je smještena u sadašnjost, zahvaljujući opuštenom ljetnom tempu i snimkama pješčanih dina i lijenih ljetnih krajolika, vraća nas u neka jednostavnija vremena kada smo se zabavljali daleko od društvenih mreža i medija.

Prije nego što se svjetla u dvorani ugase i projekcija započne, pitajte se jeste li spremni za novu uspomenu?

Film je u distribuciji umjetničke organizacije Zagreb Film Festival.

. . . . .

Raspored projekcija:

Kino Valli, Pula

Četvrtak 19.9.2019., 17h

Subota 21.9.2019., 17h

Nedjelja 22.9.2019., 17h

Ponedjeljak 23.9.2019., 17h

Utorak 24.9.2019., 17h