Filmska druženja na ZFF-u za filmofile 54+!

Zagreb Film Festival i Mreža festivala Jadranske regije pozivaju zainteresirane filmofile starije od 54 godine na radionicu filmske analize i kritike u sklopu ovogodišnjeg ZFF-a, koji će se održati od 23. do 30. listopada.

Sudionici i sudionice iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore imat će priliku biti dio Zagreb Film Festivala te četiri dana pratiti Festival s fokusom na program Mreže festivala. Uz projekcije, radionica će se sastojati od dnevnih sastanaka i rasprava o pogledanim filmovima, koji će nakon festivala rezultirati objavljenim kritikama nastalim tokom radionice. Voditelj radionice je filmski kritičar Nino Kovačić.

Za sudjelovanje, uz svoje osobne podatke, pošaljite motivacijsko pismo ili kratak filmski osvrt (do jedne stranice) do 3. listopada na e-mail nikovacic@gmail.com.

Odabranim sudionicima i sudionicama bit će pokriveni troškovi puta do 150 eura, boravka i dnevnog obroka.

Mreža Festivala Jadranske regije, zajednički je projekt pet regionalnih festivala: Zagreb Film Festivala, Sarajevo Film Festivala, Festivala autorskog filma Beograd, Ljubljana Film Festivala i Filmskog Festivala Herceg Novi.