Kako do ulaznica?

Ako ste već pronašli svoje filmske favorite u programu nadolazećeg ZFF-a, svoja mjesta na projekcijama možete osigurati već sada! Ulaznice za projekcije 20. festivalskog izdanja mogu se nabaviti online na stranici kupiulaznicu.zff.hr, a sve do dana kada otvaramo festival moći ćete ih kupiti i po nešto nižoj cijeni. Naime, cijena ulaznice u pretprodaji (od 10. do 22. listopada) niža je 5 kuna, pa tako svoje ulaznice trenutno možete nabaviti za 15 (za jutarnje projekcije) ili 25 kn (večernje projekcije, programi Ponovno s nama, Posebne projekcije, Velikih 5, Mreža festivala Jadranske regije). Na dan otvaranja, kao i tijekom trajanja festivala, ulaznice će se i dalje moći kupovati online, no po punoj cijeni.

Na festivalskim lokacijama ulaznice će se moći kupovati od 22. listopada (Kino Tuškanac), odnosno od 24. listopada (Kino Kinoteka i MSU), a u Kinu SC na dan projekcija otvaranja i zatvaranja festivala (23. i 29. listopada).

Dio programa bit će besplatan (međunarodni kratkometražni filmovi i Kockice, Nagrada LUX, Najbolji dokumentarci ZFF-a i KinoKino te događanja u okviru Industrije), a dio će se moći gledati online (PLUS, Kockice: retrospektiva, Mreža festivala Jadranske regije, Festivali pod reflektorom).

Sve informacije o ulaznicama i radnom vremenu blagajni potražite ovdje.