Krenula je pretprodaja ulaznica

Počela je pretprodaja ulaznica za nadolazeći ZFF, pa ukoliko ste među brojnim filmskim naslovima iz ovogodišnjeg programa odabrali one koje nikako ne želite propustiti, već sada možete osigurati i svoja mjesta na projekcijama. Filmofile će sigurno razveseliti i informacija da je u pretprodaji, sve do 5. studenog, cijena ulaznice niža za 1 euro. Ulaznice za glavni program dugometražne konkurencije tako trenutno stoje 4 eura za večernje projekcije, odnosno 3 eura za jutarnje projekcije, dok se ulaznice za filmove iz programa Ponovno s nama, Velikih 5 Mreža festivala Jadranske regije u pretprodaji mogu nabaviti za 4 eura. Cijena ulaznice za projekcije namijenjene mladoj publici (PLUS i KinoKino) u pretprodaji iznosi 2 eura.

Dio programa, kao i svake godine, besplatan je, pa ćete svoja sjedala na projekcijama međunarodne kratkometražne konkurencije, Kockica i programa Nagrada LUX moći osigurati preuzimanjem besplatnih ulaznica, dok će ulaz na masterclass programe biti slobodan i odvijati se sve do popunjenja kapaciteta dvorane. Pojedini programi (Mreža festivala Jadranske regije, Festivali pod reflektorom) te dio filmova iz programa Kockice i PLUS bit će dostupni i za online gledanje, a više informacija o ovogodišnjim online programima objavit ćemo uskoro.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti online na stranici kupiulaznicu.zff.hr, a na festivalskim blagajnama neposredno uoči i tijekom trajanja festivala – od 4. studenog (CineStar Branimir), odnosno 7. studenog (Kinoteka i MSU), dok će blagajna u kinu SC raditi samo na dan otvaranja i zatvaranja festivala, 6. i 11. studenog. Sve informacije o radnom vremenu blagajni i cijenama ulaznica pronađite ovdje.