Gajin svijet 2

  • Peter Bratuša
  • Slovenija
  • 2022
  • 90'
  • Gajin svet 2

Napeti nastavak slovenskog kinohita Gajin svijet (2018.) donosi nove detektivske avanture snalažljive Gaje i njezine ekipe. Kraj je školske godine i 14-godišnja Gaja odlazi na kampiranje s ocem i sestrom Teom. No prije nego što praznici zaista počnu morat će izaći na kraj sa zavidnim učenicima iz razreda, netko će joj hakirati profil na društvenoj mreži, a tu su i nevolje vlasnika lokala koji muku muči s iznuđivačima. Uz pomoć prijatelja i policijskog inspektora Gaja će spasiti vlasnika lokala, okupiti obitelj i usrećiti oca.

Titlovi: EN, HR

Uzrast: 10+

Peter Bratuša

Slovenski redatelj, rođen 1962. Studirao je snimanje na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu te iza sebe ima 30 godina iskustva rada na filmu i fotografiji. Režirao je više od 350 TV reklama. Najpoznatiji je kao redatelj i koscenarist TV serije Življenja Tomaža Kajzerja. Dugometražni filmovi: Prebujanja (2017.), Gajin svijet (2018.), Gajin svijet 2 (2022.).

Gajin svijet 2

Director
Peter Bratuša
Screenplay
Špela Levičnik Oblak, Peter Bratuša
Cast
Uma Štader, Sebastijan Cavazza, Neža Smolinsky, Enej Černe Berčič, Lotos Vincenc Šparovec, Ajda Smrekar, Jurij Zrnec, Katarina Čas, Bojan Emeršič, Primož Pirnat, Gitica Jakopin
DOP
Dominik Istenič
Editing
Jan Lovše
Producer
Jaka Pokorn, Peter Bratuša
Production
Felina Films, RTV Slovenija, Studio Ritem
Festivals & Awards
Zlín Film Festival

Related films