Otvorene prijave za individualne konzultacije o predstavljanju ideja za TV serije

DKE – Ured MEDIA Hrvatske u suradnji s DKE – Uredom MEDIA Srbije organizira predavanje “Identificiranje suštine i koncepta s ciljem pripreme i predstavljanja vaših ideja za TV serije”. Dvosatno predavanje zamišljeno je kao razgovor između Valerije Richter i Helene Granqvist, producentica, scenaristica i stručnjakinja za pitching, koje će se, među inima, baviti načinom pripreme i testiranja početne ideje projekta do faze kada se projekt može predstaviti na forumima, ispred donositelja odluka i predstavnika filmskih fondova/centara. Glavni su ciljevi predavanja izraditi presjek strategije kako ispravno analizirati svoj projekt te kako ga usmjeriti u smjeru koji će biti od pomoći u daljnjem razvoju projekta.

Ovogodišnje predavanje u sklopu našeg programa Industrija pružit će polaznicima dodatnu mogućnost – individualne konzultacije. Riječ je o individualnim konzultacijama u sklopu kojih će polaznici moći proširiti svoje znanje i razumijevanje za televizijsko pripovijedanje te unapređenje dramskih televizijskih projekata na međunarodnom tržištu.

Individualne konzultacije namijenjene su svim skupinama filmskih djelatnika i profesionalaca, posebno onima koji su tek započeli ili planiraju započeti vlastite karijere usmjerene na televizijsku produkciju u području scenarija, režija ili produkcije projekata.

Svi zainteresirani za individualne konzultacije prethodno trebaju sudjelovati i na predavanju koje će se održati 11. studenoga od 11 do 13 sati. Nakon predavanja organizirat će se rad u grupi te individualne konzultacije. Postoji mogućnost prijave timova koji podrazumijevaju sudjelovanje producenta i scenarista ili redatelja projekta.

Rok za prijavu za individualne konzultacije je 6. studenoga 2020. godine. Uvjete pogledajte ovdje.