Otvorene prijave za volontiranje

Ako si ljubiteljica ili ljubitelj filma i zanima te organizacijski backstage filmskog festivala, ugrabi priliku da se pridružiš ZFF-ovom timu kao volonter/ka! Prijave za volontere otvorene su od 27. rujna do 7. listopada, a za prijavu je potrebno ispuniti online prijavnicu.

Poznato je da bez volonterki i volontera nijedan filmski festival ne bi protekao glatko, a ZFF i ove godine nudi pregršt volonterskih pozicija koje ti omogućuju i slobodan ulaz na projekcije, bogato praktično iskustvo, pozitivnu radnu atmosferu i dobru zabavu. Sektori u kojima se može volontirati su sljedeći: menadžment kino dvorana, ured za odnose s javnošću, ured za akreditacije, ured za goste, volontiranje u sektoru programa Industry ili razno.

Za sve naše vrijedne volontere nudimo i mogućnost putovanja, otkrivanja i volontiranja na najboljim filmskim festivalima iz regije! Mreža festivala Jadranske regije osigurava volonterima koji su željni novih iskustava mogućnost rada i na Sarajevo Film Festivalu (BiH), Festivalu autorskog filma (Srbija), Ljubljanskom filmskom festivalu LIFFE (Slovenija) i Filmskom festivalu Herceg Novi (Crna Gora). Ukoliko želiš volontirati na nekom od navedenih festivala, u online prijavnici obilježi predviđeno polje.

Rezultati prijava za volontiranje na 20. ZFF-u bit će objavljeni 11. listopada. Sva pitanja uputite na volonteri@zagrebfilmfestival.com.