Počela pretprodaja ulaznica

Ulaznice za projekcije 19. ZFF-a mogu se već nabaviti putem stranice kupiulaznicu.zff.hr. Važno je napomenuti da je njihova cijena u pretprodaji do 13. studenog 5 kuna niža. Ulaznice u pretprodaji tako stoje od 15 kuna za jutarnje projekcije dugometražnih naslova do 25 kuna za večernje projekcije i projekcije filmova iz programa Ponovno s nama i Velikih 5.

Na istoj web adresi ulaznice će biti dostupne i u redovitoj prodaji. Prodaja ulaznica na lokacijama počinje, pak, 14. studenoga na blagajni kina SC (15:00 – 21:00 h), a od 15. do 20. studenoga blagajne kina SC i kina Tuškanac radit će od 10:00 do 22:00 h. Blagajna u dvorani Urania se od 15. studenog otvara svakog dana pola sata prije projekcije.

Ulazak na projekcije i programe Zagreb Film Festivala bit će moguć s valjanom EU digitalnom COVID potvrdom ili važećim negativnim testom (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati). Kako bi se posjetitelji osjećali sigurnije s obzirom na epidemiološku situaciju, također smo smanjili kapacitete kinodvorane za 30 posto te uveli mjerenje temperature na ulazu.

Izuzetak su dječje projekcije KinoKino Festivala u Uraniji na koje će ulazak biti moguć bez COVID potvrda, ali uz obavezno održavanje razmaka, nošenje maski i mjerenje temperature.

Više o ulaznicama možete saznati ovdje.