Profesionalci, akreditirajte se za program Industrija!

Za Industry akreditaciju mogu se prijaviti filmski profesionalci od 1. studenog do 8. studenog 2021. putem online prijavnice.

Filmskim profesionalcima smatraju se članovi sljedećih udruga i društava:

Hrvatsko društvo filmskih redatelja
Hrvatska udruga filmskih producenata
Hrvatsko društvo filmskih djelatnika (ogranak režije, produkcije, snimanja i montaže)
Hrvatska udruga filmskih snimatelja
Savez scenarista i pisaca izvedbenih djela
Predstavnici filmskih festivala
Predstavnici kinoprikazivača
Predstavnici distributera

Industry akreditacija omogućava vam besplatne ulaznice za projekcije Glavnog filmskog programa (Dugometražni filmovi) u kinu SC te programa Ponovno s nama i Mreža festivala jadranske regije u kinu Tuškanac i Teatru &TD.

Obavezno je preuzeti besplatne ulaznice na festivalskoj blagajni u kinu gdje se projekcija održava najkasnije 2 sata prije početka projekcije, isključivo za projekcije tekućeg dana.

Akreditacije ne omogućavaju besplatne ulaznice za otvorenje Festivala (14. studenog) ni za projekcije posljednjeg dana festivala 21. studenog 2021. (nedjelja).

Broj Industry ulaznica po projekciji ograničen je i može se preuzeti jedna ulaznica po akreditaciji.

Imate li dodatnih pitanja ili nailazite na probleme prilikom online prijave, slobodno kontaktirajte Ured za akreditacije Zagreb Film Festivala na email akreditacije@zagrebfilmfestival.com.

Ured za akreditacije Zagreb Film Festivala zadužen je za sva pitanja filmskih profesionalaca u vezi s programom Festivala te akreditacijama. Također, Ured za akreditacije Zagreb Film Festivala zadržava pravo neodobravanja festivalskih akreditacija.

COVID-19 NAPOMENA: Ulazak na projekcije i programe festivala moguć je s valjanom EU digitalnom COVID potvrdom ili važećim negativnim testom (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati).

Dobro nam došli filmski profesionalci!