Produžen rok za prijave na radionicu – Ispričaj mi priču Industrije ZFF-a

Ispričaj mi priču intenzivna je petodnevna radionica razvoja scenarija za kratkometražni film. Dio nove inicijative sajma Talents and Short Film Market (TSFM) pod nazivom Talents Generator Factory, u sklopu koje stručnjaci TSFM-a organiziraju specijalizirane radionice za pojedina područja.

Radionica usmjerena na hrvatske projekte kratkometražnog filma realizirat će se u partnerstvu Zagreb Film Festivala, najznačajnijeg regionalnog filmskog sajma za kratki film – Talents and Short Film Marketa, te Hrvatskog audiovizualnog centra.

Održat će se u sklopu ZFF-a (6. – 10. studenog 2023.), u okviru programa Industrija, pod vodstvom dvoje iskusnih stručnjaka i suradnika TSFM-a. Cilj je radionice razvoj, povećanje vidljivosti i europski networking za hrvatske filmaše, poglavito redatelje i scenariste kratkog filma. Radionica se zaključuje pitchingom, a dva najbolja pitcha imat će priliku sudjelovati u drugoj radionici koja će se odvijati za vrijeme osmog izdanja TSFM-a, od 27. do 30. studenog 2023. u Torinu (Italija).

Novi rok za prijave projekata na radionicu Ispričaj mi priču je četvrtak 6. rujna 2023.

Prijave na radionicu Ispričaj mi priču mogu se poslati samo putem službenog obrasca za prijave koji se nalazi na sljedećem linku: https://forms.gle/noLJrLYSQZr8ZJcFA

Radionica će se odvijati na engleskom jeziku.

Materijali prijavljeni za selekcijski postupak moraju biti na engleskom.

Tekstualni materijali nastali za vrijeme radionice moraju biti na engleskom.

Prijava i sudjelovanje na radionici Ispričaj mi priču su besplatni. Zagreb Film Festival će osigurati smještaj i jedan obrok dnevno za sudionike radionice.

Za sva pitanja se obratite na infoindustry@zagrebfilmfestival.com.