Upute za gledanje filmova

18. Zagreb Film Festival u potpunosti se održava online.

Filmovi iz Glavnog programa – dugometražne te kratkometražne konkurencije i natjecateljskog programa Ponovno s nama, te iz popratnih programa Velikih 5 i Festivali pod reflektorom i festivala KinoKino prikazuju se na www.kinoeuropa.hr, a natjecateljski program domaćih kratkometražnih filmova Kockice na platformi croatian.film.

Filmovi se prikazuju prema festivalskom rasporedu, a nakon početka prikazivanja, svakoga dana u 18 sati, dostupni su za gledanje u periodu od 24 sata. Filmove je moguće gledati samo na teritoriju Republike Hrvatske.


UPUTE ZA GLEDANJE FILMOVA NA PLATFORMI KINO EUROPA

Filmovi su dostupni za gledanje u periodu od 24 sata, odnosno od 18:00 sati na dan početka prikazivanja do 18:00 sati idućeg dana. Raspored prikazivanja nalazi se u istoimenoj rubrici na www.zff.hr.

Na www.kinoeuropa.hr svakog će dana festivala biti izlistani filmovi koji su trenutačno dostupni za gledanje.

Filmovi se mogu gledati samo na teritoriju Republike Hrvatske.

UPUTE ZA GLEDANJE PROJEKCIJA UZ ULAZNICU

1. Odaberite film koji želite gledati
2. U gornjem desnom uglu playera na stranici filma odaberite opciju RENT
3. Ulogirajte se u Vimeo

Ako nemate Vimeo korisnički račun, morate se registrirati. Registrirati se možete jednostavno putem Facebooka ili Googlea klikom na prikazane opcije ili putem e-maila.

4. Unesite podatke svoje kreditne kartice ili platite PayPalom ako imate PayPal račun
5. Kliknite na opciju RENT

Filmove možete gledati prema rasporedu prikazivanja, a dostupni su za gledanje u periodu od 24 sata, odnosno od 18:00 sati na dan početka prikazivanja do 18:00 sati idućeg dana. Raspored prikazivanja potražite na www.zff.hr.

6. Nakon provedbe plaćanja kliknite na opciju WATCH NOW ili samo ugasite cijeli taj prozor i film je spreman za gledanje

Sve informacije o ulaznicama i cijenama potražite ovdje.

UPUTE ZA GLEDANJE BESPLATNIH PROJEKCIJA

Kliknite PLAY i gledajte film

PODNASLOVI 

Određeni filmovi uz hrvatske imaju i engleske podnaslove, a neki filmovi imaju samo engleske podnaslove. Informacije o filmovima s engleskim podnaslovima biti će dostupne uskoro.

UPUTE ZA POKRETANJE PODNASLOVA

Podnaslove možete odabrati klikom na ikonu CC u donjem desnom uglu playera.

PROGRAM PONOVNO S NAMA

Ponovno s nama natjecateljski je program proslavljenih autora/autorica čije smo filmove prijašnjih godina gledali u glavnom programu, a najboljem se dodjeljuje nagrada Zlatni bicikl, o kojoj odlučujete vi! Glasajte za najbolji film iz ovog programa i osvojite vrijedne nagrade.

 

UPUTE ZA GLEDANJE FILMOVA NA PLATFORMI CROATIAN.FILM

BESPLATNE PROJEKCIJE:

Natjecateljski program: hrvatski kratkometražni film – KOCKICE

1. Kliknite PLAY i gledajte film