VIDEO: Od ideje za TV seriju do pitching foruma

Treći dan programa Industrije ZFF-a donosi dvosatno predavanje o identificiranju suštine i koncepta s ciljem pripreme i predstavljanja vaših ideja za TV-serije.

Zamišljen kao razgovor između iskusne stručnjakinje Valerie Richter (scenaristice i producentice projekata u razvoju) i Helene Granqvist (producentice), ovaj masterclass bavi se načinom pripreme i testiranja početne ideje projekta do faze kada ga se može predstaviti na forumima, ispred donositelja odluka i predstavnika filmskih fondova/centara. Glavni su ciljevi predavanja izraditi presjek strategije kako ispravno analizirati svoj projekt te kako ga usmjeriti u smjeru koji će biti od pomoći u daljnjem razvoju projekta.

Helene Granqvist i Valeria Richter tijekom dugogodišnje karijere stekle su iznimnu razinu iskustva u procesu stvaranja međunarodnih filmskih i televizijskih projekata svih žanrova i formata, a zajedno su radile i na nekim projektima kao stručnjakinje za pitching-događanja.

Događanje je organizirano u suradnji s DKE – Uredima MEDIA Hrvatske i Srbije.

Predavanje možete uživo pratiti putem ove stranice ili našeg Youtube kanala. Pitanja možete postavljati putem live chata na Youtubeu.